SAVARTE ART GALLERIA

Savarte Art galleria sai alkunsa vuonna 1987 Kotkassa.

Galleria on toiminut Kotkan kauniin Vanhan Paloaseman tiloissa jo vuodesta 1988. Esittelemme suomalaisten eturivin taiteilijoiden teoksia kuukausittain vaihtuvissa taidemyyntinäyttelyissä. Olemme keskittyneet suomalaiseen grafiikkaan ja gallerialla on laaja grafiikan myyntikokoelma. Välitämme asikkaillemme myös suomalaisten taiteilijoiden maalauksia, veistoksia, tekstiilitaidetta, valo- ja lasiteoksia sekä keramiikkaa. Asiakkaitamme ovat niin yritykset kuin yksityisetkin.


Näyttelyt

Voimakkaat naiset – syyskuussa 2020
Riemua & viserrystä
–  3.–25.6.2020 ja 6.–28.8.2020


PALVELUMME

KEHYSTYSPALVELU

 Kehystämme teoksen puolestasi. Jos et tiedä millaisen valita, voimme suositella sopivaa kehystä. Gallerialta löytyy lisäksi useita malleja, joista voimme lähettää kuvat.

NEUVOJA TAIDEVALINNOISSA

Voit kysyä myös neuvoja ja vinkkejä teosvalinnassa. Lähetä kuva sijoituspaikasta ja me ehdotamme siihen sopivaa grafiikan vedosta tai maalausta.

YRITYKSILLE

Tarjoamme yrityksille konsultointia taidelahjojen valinnassa ja taideratkaisuihin sisustuksessa, ripustuksien suunnittelua ja ripustusta sekä taidekokoelmien hoitoa ja arviointia.

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

Lähetämme sähköpostitse tiedotteita tulevista näyttelyistä tai tapahtumista. Emme luovuta osoitetietoja eteen päin. Ota yhteyttä!

TAIDELAHJAKORTIT

Meiltä saat taidelahjakortit valitsemallesi summalle esimerkiksi yrityslahjaksi tai merkkipäivänä. Taidelahjakortit ovat pian saatavana myös sähköisinä!

YKSITYISNÄYTÖT

Gallerialle Kotkan Vanhalle paloasemalle voi varata ajan yksityisnäyttöön, jolloin pääsee tutustumaan teoksiin rauhassa läheltä. Ota yhteyttä ja sovi aika!


Myyntikokoelmamme taiteilijoita:

Teija-Tuulia Ahola, Outi Heiskanen, Hannu Hyrske, Eeva-Liisa Isomaa, Hanne Juga, Heta Kananen, Juho Karjalainen, Tiina Kivinen, Inari Krohn, Kristian Krokfors, Piia Lehti, Elina Luukanen, Camilla Mihkelsoo, Tapani Mikkonen, Kirsi Neuvonen, Paul Osipow, Ari Pelkonen, Seela Petra, Laura Pohjonen, Ulla Rantanen, Esa Riippa, Riku Riippa, Päivi Somppi, Kaisu Sirviö, Katja Tukiainen, Kristiina Uusitalo, Tuula Lehtinen, Hanna Varis, Pauli Vuorisalo, Christer Åberg, Miina Äkkijyrkkä

kiinnostuitko?